Enthousiaste tandartsen, specialisten en assistentes staan voor u klaar om u de zorg te bieden die best bij u past.

We kijken ernaar uit om u te ontmoeten.

 
Dr Liene Molly
 

Dr Liene Molly - Parodontoloog

Dr Liene Molly studeerde af aan de KULeuven als tandarts in 2001. Daarna vervolledigde ze haar opleiding Parodontologie en doctoraat in de medische wetenschappen eveneens aan de KULeuven, 2001-2006. De focus van het doctoraat lag op immediate belasting van tandimplantaten. Onder begeleiding van Prof. D. van Steenberghe hielp ze de ontwikkeling en het onderzoek van de eerste computer gestuurde implantaatplanningen. Van 2006 tot 2009 was ze Professor aan het departement Parodontologie van de Universiteit van Maryland, Baltimore, USA. Tevens richtte ze daar het Bachelor implantologie programma op. Van 2007-2010 was ze external examinator aan de Barts and The London School of Medicine and Dentistry, Londen, UK. Ze was reviewer voor verschillende internationale peer reviewed tijdschriften: oa. Journal of Oral Rehabilitation, TripleO and the Journal of Periodontology. Ze schreef meerdere peer-reviewed artikels, hoofdstukken in verschillende boeken en gaf lezingen over de hele wereld. Sinds 2010 is ze hoofd van de afdeling Parodontologie van Kiesmondzorg en vanaf 2016 ook stichtend lid en parodontoloog en implantoloog van deTandartsen.

 
Tine Cos
 

Tine Cos - Endodontoloog


Tine Cos studeerde af als Tandarts in 2007 aan de Universiteit Gent. Ze volgde aansluitend een master na master opleiding in de endodontologie aan dezelfde universiteit. Tot 2014 bleef zij zich als consultent endodontologie inzetten voor de begeleiding van tandartsen en endodontologen in opleiding aan het UZ Gent. Tine is lid van verschillende beroepsorganisaties en blijft zich continu bijscholen in binnen- en buitenland. Sinds 2010 is zij werkzaam als erkend endodontoloog in een groepspraktijk in Nederland, waar zij zich voor 100% toelegt op wortelkanaalbehandelingen. 

Vanaf 2016 is zij stichtend lid en endodontoloog van deTandartsen.

 
Kristina Deloof-Beckmann
 

Kristina Deloof-Beckmann - Algemeen tandarts

Kristina Deloof-Beckmann behaalde in 2010 haar Staatsexamen in de tandheelkunde aan de Julius-Maximilians-Universität te Würzburg in Duitsland. Sinds 2011 werkt ze als algemeen tandarts in een multidisciplinaire groepspraktijk in Oost-Vlaanderen. Haar zwaartepunt ligt in de conservatieve/restauratieve tandheelkunde. Sinds 2016 is zij stichtend lid en algemeen tandarts van deTandartsen.

 
Paul Peere
 

Paul Peere - Algemeen tandarts


Paul Peere studeerde af aan de RUG in 1979 als algemeen tandarts. Hij bouwde een succesvolle en geronemmeerde tandartspraktijk op in het centrum van Brugge. Verder specialiseerde hij met een vierjarige homeopathieopleiding aan VSU en een electroaccupunctuuropleiding in Lübeck, Duitsland. Tevens is Paul actief lid van de Belgische  Vereniging voor Biologische Tandheelkunde.

Vanaf 2016 is hij werkzaam als zelfstandig algemeen tandarts bij deTandartsen.

 
 

Valerie Iannizzi - algemeen tandarts


 Valerie studeerde in 2006 af als Tandarts aan de Katholieke Universiteit Leuven. Meteen na haar studies stapte ze in het werkveld en was ze meer dan 10 jaar actief in tandartsenpraktijken in Middelkerke en Koksijde.

Vanaf 2018 is ze werkzaam als zelfstandig algemeen tandarts bij deTandartsen. Haar focus ligt voornamelijk op conservatieve/restauratieve tandheelkunde en daarnaast ook kindertandheelkunde.

 
Heleen Tavernier
 

Heleen Tavernier - Praktijkmanager


Heleen Tavernier studeerde af als bachelor in de audiologie en logopedie in 2009 met afstudeerrichting logopedie. In 2012 behaalde ze haar master in Management en beleid in de gezondheidszorg. In de daaropvolgende jaren werkte ze als tandartsassistente waarbij ze kennis opdeed in de verschillende domeinen van tandheelkunde. Vanaf 2016 staat ze in voor de organisatie, planning en algemene werking van de groepspraktijk deTandartsen.

 
Pascale Vandeursen
 

Pascale Vandeursen - Tandartsassistente


Pascale is sind 1988 actief als tandartsassistente. Pascale haalde haar ervaringsbewijs als tandartsassistente op 08/10/2012,  beoordeeld door het Verbond der Vlaamse Tandartsen. 

Pascale assisteert de tandartsen in de groepspraktijk en zorgt ervoor dat u de perfecte zorg krijgt.