Dr Liene Molly

Dr Liene Molly - Parodontoloog

Dr Liene Molly studeerde af aan de KULeuven als tandarts in 2001. Daarna vervolledigde ze haar opleiding Parodontologie en doctoraat in de medische wetenschappen eveneens aan de KULeuven, 2001-2006. De focus van het doctoraat lag op immediate belasting van tandimplantaten. Onder begeleiding van Prof. D. van Steenberghe hielp ze de ontwikkeling en het onderzoek van de eerste computer gestuurde implantaatplanningen. Van 2006 tot 2009 was ze Professor aan het departement Parodontologie van de Universiteit van Maryland, Baltimore, USA. Tevens richtte ze daar het Bachelor implantology programma op. Van 2007-2010 was ze external examinator aan de Barts and The London School of Medicine and Dentistry, Londen, UK. Ze was reviewer voor verschillende internationale peer reviewed tijdschriften: oa. Journal of Oral Rehabilitation, TripleO and the Journal of Periodontology. Ze schreef meerdere peer-reviewed artikels, hoofdstukken in verschillende boeken en gaf lezingen over de hele wereld. Sinds 2010 is ze hoofd van de afdeling Parodontologie van Kiesmondzorg en vanaf 2016 ook stichtend lid en parodontoloog en implantoloog van deTandartsen.

Gedeconventioneerd

Tine Cos

Tine Cos - Endodontoloog

Tine Cos studeerde af als Tandarts in 2007 aan de Universiteit Gent. Ze volgde aansluitend een master na master opleiding in de endodontologie aan dezelfde universiteit. Tot 2014 bleef zij zich als consultent endodontologie inzetten voor de begeleiding van tandartsen en endodontologen in opleiding aan het UZ Gent. Tine is lid van verschillende beroepsorganisaties en blijft zich continu bijscholen in binnen- en buitenland. Sinds 2010 is zij werkzaam als erkend endodontoloog in een groepspraktijk in Nederland, waar zij zich voor 100% toelegt op wortelkanaalbehandelingen. 

Vanaf 2016 is zij stichtend lid en endodontoloog van deTandartsen.

Gedeconventioneerd

Kristina Deloof-Beckmann

Kristina Deloof-Beckmann - Algemeen tandarts

Kristina Deloof-Beckmann behaalde in 2010 haar Staatsexamen in de tandheelkunde aan de Julius-Maximilians-Universität te Würzburg in Duitsland. Sinds 2011 werkt ze als algemeen tandarts in een multidisciplinaire groepspraktijk in Oost-Vlaanderen. Haar zwaartepunt ligt in de conservatieve/restauratieve tandheelkunde. Sinds 2016 is zij stichtend lid en algemeen tandarts van deTandartsen.

Gedeconventioneerd

Valerie Iannizzi

Valerie Iannizzi - Algemeen tandarts

 Valerie studeerde in 2006 af als Tandarts aan de Katholieke Universiteit Leuven. Meteen na haar studies stapte ze in het werkveld en was ze meer dan 10 jaar actief in tandartsenpraktijken in Middelkerke en Koksijde.

Vanaf 2018 is ze werkzaam als zelfstandig algemeen tandarts bij deTandartsen. Haar focus ligt voornamelijk op conservatieve/restauratieve tandheelkunde en daarnaast ook kindertandheelkunde.

Gedeconventioneerd

Deborah Debruyckere

Deborah Debruyckere - Algemeen tandarts

Deborah studeerde in 2012 af als tandarts aan de KU Leuven. Bij de start van haar carrière als zelfstandig tandarts was ze werkzaam in groepspraktijken in Wenduine en Sint-Pieters. Ze versterkte het team van deTandartsen in 2018. Deborah legt zich voornamelijk toe op conservatieve en restauratieve tandheelkunde. 

Gedeconventioneerd


Astrid Wylleman

Astrid Wylleman - Parodontoloog

Astrid  studeerde in 2017 af als tandarts aan de KU Leuven. Aansluitend volgde zij de master-na-master opleiding Parodontologie en Implantologie. Tijdens deze opleiding volgde zij meerdere nationale en internationale cursussen omtrent deze discipline. De focus van haar onderzoeksproject lag op de prevalentie van parodontitis bij kinderen en de risicofactoren hieromtrent. Daarnaast was zij gedurende 3 jaar actief op de halitose consultatie van het Universitair Ziekenhuis in Leuven. Ze voerde ook onderzoek uit naar alternatieve behandelingen voor slechte ademgeur. Ze presenteerde beide onderzoeken op een internationaal congres. Gedurende de master-na-master opleiding was ze reeds werkzaam in een privé praktijk, waar ze uitsluitend parodontologie en implantologie beoefent. Astrid is lid van verschillende beroepsorganisaties: de Belgische Vereniging voor Parodontolgie, European Association for Osseointegration,… Daarnaast blijft ze zich regelmatig bijscholen. 

Gedeconventioneerd

Josephine Van Elst - Algemeen tandarts

Josephine behaalde haar diploma ‘Master of science in de Tandheelkunde’. U kan bij haar terecht voor de algemene tandheelkundige behandelingen.

Gedeconventioneerd

Fleur Janssen - Algemeen tandarts

Fleur behaalde haar diploma ‘Master of science in de Tandheelkunde’ in 2019 met grote onderscheiding aan Universiteit Gent. Na het afronden van haar studies nam ze meteen de sprong naar het werkveld om verdere praktijkervaring op te doen. U kan bij haar terecht voor de algemene tandheelkundige behandelingen.

Gedeconventioneerd

Thulyne Dewaegenaere

Thulyne Dewaegenaere - Mondhygiënist

Thulyne studeerde af als een van de eerste mondhygiënistes in Belgîë.

Ondersteunende Medewerkers

Heleen Tavernier

Heleen Tavernier - Praktijkmanager

Heleen stuurt onze praktijk aan met overgave, voor al uw vragen kan u steeds bij haar of iemand van haar team terecht

Pascale Vandeursen - tandartsassistente
Maud Laflère - tandartsassistente
Loes Maenhout - Balie